VORSTELIJK BAARN EEN HEERLIJKE PLEK OM TE WONEN

Vorstelijk Baarn is een geweldige plek om te wonen en te leven. Het fraaie stadje biedt ontzettend veel mogelijkheden en variatie. Baarn heeft alles wat u van een heerlijk thuis mag verwachten, in een groene omgeving met tal van grote steden vlakbij. 

Baarn dorp

Omgeving - De Pauw Baarn

Omgeving - De Pauw Baarn

Omgeving - De Pauw Baarn

 

Aantrekkelijk ‘buiten’ wonen

Baarn is groen, bosrijk, schoon en rustiek. Met statige lanen, imposante landhuizen en een schitterende natuur waar u eindeloos kunt wandelen, fietsen en ontdekken. De combinatie van bos, water en polderland maken Baarn tot een aantrekkelijk ‘buiten’ in het groen. Terwijl steden als Amsterdam, Hilversum, Amersfoort en Utrecht toch vlakbij zijn dankzij de A1 en A27. Stelt u zich eens voor: overdag werken in de Randstad en ’s avonds thuiskomen in Baarn… sommige dromen zijn dichterbij dan u denkt. 

Volop voorzieningen

Het centrum van Baarn is gelegen nabij de gezellige Baarnse Brink met bomen, een muziektent en restaurants met gezellige terrassen. In het centrum bevinden zich veel leuke wat kleinere winkels met een gevarieerd aanbod. Scholen en sportverenigingen kent Baarn ook en natuurlijk een leuke watersportvereniging. Baarn is immers gelegen aan de Eem. Baarn en boten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. 

 

Sfeer

Ontdek de natuur

Vorstelijk Baarn is ook een geliefde bestemming voor fietsers en wandelaars. Unieke wandel- en fietsroutes voeren u door bossen met eeuwenoude bomen en mooie, verstilde plekjes. Door het weidse poldergebied van de Eem. Langs kastelen en Paleis Soestdijk met haar rijke Oranje-verleden. Maar ook naar plekken vol actie en avontuur.  

Baarn - Paardrijden