Aan de lommerrijke Eemnesserweg in Baarn vindt u zes zeer riante stadsvilla’s. De woningen bieden de mogelijkheid om wonen en werken te combineren en vallen op door hun statige jaren 30 uitstraling en royale daktuinen.

 

Alle informatie ontvangen?

Vraag vrijblijvend de brochure aan.

Brochure aanvragen

Locatie

 

Bijzonder aan het plan is de historiserende architectuur van de woningen, die naadloos aansluit bij de bebouwing in de buurt.

 

Klaar voor de toekomst

In De Pauw staat duurzaamheid voorop. Uw nieuwe woning wordt gasloos opgeleverd en is voorzien van een moderne en energiezuinige installatie die bestaat uit PV-panelen en een bodemwarmtewisselaar. Daarmee profiteert u van volop wooncomfort en een lage energierekening.

keurmerk duurzaam wonen de pauw baarn
Energieneutraal

Uw woning wordt energieneutraal. Dat wil zeggen dat al het gebouw gebonden energieverbruik zoals verwarming, koeling, ventilatie en warmtewater wordt opgewekt met de PV-panelen (EPC = 0)

Wooncomfort

Of het nu buiten vriest of juist warm is, in uw woning is de temperatuur altijd precies zoals u het zelf prettig vindt. In de wintermaanden pompt de installatie warm water door de leidingen van de vloerverwarming, in de zomer koud water ter verkoeling. De bodemwarmtewisselaar werkt hierbij slim samen met uw ventilatiesysteem door de warmte van de afgevoerde lucht weer te benutten.

Bodemwarmtewisselaar

Uw woning wordt voorzien van een bodemwarmtewisselaar, welke slim gebruikt maakt van de temperatuurverschillen tussen water dat uit de bodem wordt opgepompt en water dat weer wordt teruggeleid in de bodem. De bodemwarmtewisselaar is gecombineerd met een boiler die uw woning voorziet van warm water. De benodigde energie voor de werking van de bodemwarmtewisselaar wordt geleverd door de PV-panelen.

Onderhoudsarm

Uw woning wordt voorzien van kunststof kozijnen waarbij u wel de traditionele uitstraling heeft, maar niet het onderhoud. Voor de boeidelen en de afwerking van de dakkapellen wordt gebruik gemaakt van onderhoudsarm materiaal, waardoor periodiek schilderwerk komt te vervallen. Het onderhoud aan de buitenzijde van uw woning wordt hierdoor tot een minimum teruggebracht.

Karakteristieke architectuur

Modern wonen in hartje Baarn, wie wil dat nou niet? In De Pauw kan het. De zes stadsvilla’s zijn heerlijke gezinswoningen, die volop ruimte bieden om te wonen, te werken en te genieten. De architectuur verwijst naar het oude Hotel De Pauw dat hier ooit stond. Met karakteristieke kappen en fraaie gevels van beige en bruine stenen gecombineerd met witte kozijnen en overstekken. 

Impressie De Pauw

Artist Impression interieur - De Pauw Baarn

Artist Impression interieur - De Pauw Baarn

Artist Impression interieur - De Pauw Baarn

 

 

Drie verdiepingen woonplezier

De woning heeft 2 parkeerplaatsen op eigen terrein en een begane grond, welke ideaal is voor kantoor aan huis. Uiteraard heeft elke woning een ruime berging op de begane grond. De eerste verdieping biedt een heerlijke leefruimte met open keuken en een toegang naar de royale daktuin. Hier kunt u in elk seizoen eindeloos genieten van rust, ruimte en vrijheid. Op de derde verdieping zijn drie ruime slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet. 

Informatie ontvangen?

Vraag vrijblijvend de brochure aan.