De Woningen

ZES RIANTE STADSVILLA’S IN HARTJE BAARN

Aan de lommerrijke Eemnesserweg in Baarn ontwikkelt De Pauw Baarn BV zes zeer riante  stadsvilla’s. De woningen bieden de mogelijkheid om wonen en werken te combineren en vallen op door hun statige jaren 30 uitstraling en royale daktuinen

 

Locatie

 

Bijzonder aan het plan is de historiserende architectuur van de woningen, die naadloos aansluit bij de bebouwing in de buurt.

 

Karakteristieke architectuur

Modern wonen in hartje Baarn, wie wil dat nou niet? In De Pauw kan het. De zes stadsvilla’s zijn heerlijke gezinswoningen, die volop ruimte bieden om te wonen, te werken en te genieten. De architectuur verwijst naar het oude Hotel De Pauw dat hier ooit stond. Met karakteristieke kappen en fraaie gevels van beige en bruine stenen gecombineerd met witte kozijnen en overstekken. 

Impressie De Pauw

Artist Impression interieur - De Pauw Baarn

Artist Impression interieur - De Pauw Baarn

Artist Impression interieur - De Pauw Baarn

 

 

Drie verdiepingen woonplezier

De woning heeft 2 parkeerplaatsen op eigen terrein en een begane grond, welke ideaal is voor kantoor aan huis. Uiteraard heeft elke woning een ruime berging op de begane grond. De eerste verdieping biedt een heerlijke leefruimte met open keuken en een toegang naar de royale daktuin. Hier kunt u in elk seizoen eindeloos genieten van rust, ruimte en vrijheid. Op de derde verdieping zijn drie ruime slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet. 

 

 

 

KLAAR VOOR EEN DUURZAME TOEKOMST

Uw woning is energieneutraal! Dat wil zeggen dat al het gebouwgebonden energieverbruik (verwarming/koeling, ventilatie en warmwater) gedekt wordt met de opbrengsten van PV-panelen, welke op uw dak zijn geplaatst. Tevens is uw woning duurzaam gebouwd, hierdoor is het onderhoud  aan de buitenzijde tot een minimum teruggebracht!

 

De